Ik ga op reis en neem mee… Vliegtickets

Het is bijna 1 uur ’s nachts en ik heb zojuist deze blogpagina aangemaakt. Het verzinnen van een goede blognaam bleek nog best een opgave, maar ach, ik doe het voor mezelf (en sommige lezers die de moeite nemen om het ook te lezen ;). En de naam van dit blog is wel een beetje hoe de concrete reisplannen begonnen zijn. Ik ga op reis en neem mee… Me, myself and: mama!

Vanmiddag heb ik met mama de vliegtickets naar Vietnam geboekt! Zo cool! Het was even puzzelen, maar uiteindelijk bleken twee retourtickets het makkelijkste. Een enkel ticket was maar 40 euro goedkoper, maar zou betekenen dat ik met Aeroflot via Moskou zou vliegen, wat een andere vlucht is dan die mama heeft (Via Bangkok met KLM en Vietnam Air). Een retourticket met de terugvlucht ergens in januari was dan weer erg prijzig en ook niet erg praktisch. Twee retourtickets it is! Op 5 september haal ik mijn masterdiploma op en op 6 september stappen we om 17.50 een groot vliegtuig in. Spannend!

Nu eerst maar alle kampeerspullen voor Frankrijk inpakken en de laatste onderzoeksuren maken.   Tot snel!

2 gedachtes over “Ik ga op reis en neem mee… Vliegtickets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s